Solaropti den 8. juli 2016 

 

Økonomi for private

 

Den strøm du selv kan bruge….

For private som blandt andet omfatter villaer, sommerhuse, mange udlejningsejendomme, andelsboligforeninger m.fl. gælder, at de er omfattet af reglerne om time/straksbaseret nettoafregning. Det betyder, at den strøm som kan forbruges samtidig med, at den produceres, giver fuld besparelse. Dvs. hele el-prisen inklusiv el-afgifter og moms. Den typiske pris pr. kWh er mellem kr. 2,20 og kr. 2,45.

 

Den strøm som lægges på nettet…..

Den strøm der lægges på nettet sælges til aftalt pris, hvilket sker efter aftale med det lokale elselskabs balanceansvarlige. Men netop er der mulighed for at søge en pulje som ikke kræver nogen aftale med elselskabet. Samtidig sikrer puljen, at du modtager 88 øre pr. kWh, hvilket giver mulighed for en meget attraktiv anlægsøkonomi.

 

             

   
   
For at søge puljen skal du indgå en købsaftale, som er betinget af, at du kommer med på puljen. Aftalen fremsendes til energinet.dk samtidig med at puljen ansøges. Puljen ansøges fra 1. oktober til 31. oktober 2016, men aftalen om køb kan indgåes når som helst inden udløbet af ansøgningsfristen. Kontakt os så kan vi sammen med en af vores forhandlere hjælpe dig.   
       
   

            

Samlet set....

Det kan være en rigtig god ide med solceller. En investering med en fantastisk forrentning, men det er afgørende for økonomien, at en væsentlig del af produktionen kan anvendes, mens den produceres. Dette kan opnås ved en rigtig dimensionering af anlægget, samt ved at tilføje en batteribank til anlægget.

   
   

I 2012 eksplodere markedet for solceller. Et fantastisk afkast gjorde til det en meget attraktiv investering. Siden da er priserne på solcelleanlæg bare blevet bedre og faktisk er det muligt at lave anlæg i dag, som er en endnu bedre investering. Det kræver bare et mere præcist samspil mellem produktion og forbrug. Solaropti har et bredt netværk af forhandlere i hele Danmark. De kan hjælpe dig med en perfekt dimesionering, som sikrer afkastet - kontakt os for en samtale og en henvisning til en forhandler.

           
   

 

 

E-Mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ReR JavaScript enabled to view it. Ris e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Redaktion: 

Finn Skjoldan, direktør